Op zoek naar een passende baan of
een geschikte professional?

Waarom Goodijk?

Persoonlijke benadering

Persoonlijke contact staat bij ons op één. Een uitgebreide persoonlijke kennismaking met zowel de opdrachtgever als de kandidaat, leidt tot een grotere betrokkenheid. Zo ontdekken we waar u echt naar op zoek bent en maken we een match die werkt.

Matchgericht

Een match is pas een goede match als het klikt. Naast opleiding en ervaring zijn de persoonlijkheid en competenties van de kandidaat van groot belang. Pas als deze aansluiten bij de cultuur, de functie en de teamgedachte van de opdrachtgever, wordt de match succesvol.

Korte lijnen, snelle acties

Onze organisatie is klein en wendbaar, vragen worden snel en direct opgepakt. Dat geeft duidelijkheid en vergroot de kansen. U kunt rekenen op een directe, open en eerlijke communicatie en duidelijke afspraken over de verwachtingen en samenwerking.

Resultaatgericht

Om zo snel mogelijk tot een succesvolle bemiddeling te komen, zetten we een breed scala aan middelen in zoals gesprekken, testen, het inwinnen van referenties, etc. Deze persoonlijke aandacht leidt tot een optimaal resultaat voor kandidaten en opdrachtgevers.

Goede referenties

Wij kunnen wel zeggen dat we zo goed zijn, maar waarom zou u ons vertrouwen ‘op onze blauwe ogen’? Wat wél wat zegt, zijn de bevindingen van anderen. Hoe we ons werk doen en wat we hebben bereikt, ziet u op de pagina’s Referenties en Ervaringen.

Centraal in Nederland

Goodijk Personeel is gevestigd in Apeldoorn; het centrum van Oost Nederland. Vanuit deze centraal gelegen locatie werken wij vooral in Midden Nederland met regelmatige uitstapjes naar de rest van het land.
Goodijk Personeel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.